staat voor 
expertise en ondersteuning

Al meer dan 10 jaar op de markt van salesprofielen

KANJR is de nieuwe naam voor JongeRaven, ons in 2012 opgericht selectiekantoor. Later kwamen daar ook nog SterkeRaven en WijzeRaven bij. De focus lag toen zowat uitsluitend op sales jobs, B2B.

Zie het Groots

The sky is the limit

Waar we vroeger enkel op commerciële jobs werkten, schakelden wij met KANJR enkele trappen hoger. Naast salesfuncties werkt KANJR ook op sales ondersteunende functies (binnendienst, marketing, product management), HR functies of andere functies waarbij de communicatieve of commerciële skills van de kandidaat essentieel zijn.

Functies waarbij technische vakkennis de eerste vereiste is (bv finance, IT, engineering,..) laten we graag aan collegae specialisten in de materie.

Het KANJR team
staat er voor jou

Onze supermama, een echte gever. Krijgt energie van mensen helpen groeien en de juiste stappen doen zetten.

Recruitment & Coaching non profit

Lieve Devlies

Onze professionele duizendpoot (aankoper, HRM, sales manager, schrijver, ondernemer,…).

Recruitment & Coaching

Luc Deraedt

Enthousiast, sportief, immer goedlachs (en soms serieus) slaat Lien steeds de nagel op de kop.

Recruitment & Coaching

Lien Debaillie

Onze Duracell. Kent grenzen noch gevaar, altijd goedgemutst, plezier gegarandeerd!

Sales

Dignum Bossuyt

Onze jonge, gedreven dame die via een aangenaam, luchtig gesprek de juiste match weet te vinden.

HR Specialist

Justine Deprez

Zin om te werken in een gedreven team met de kans om jezelf verder te onplooien?

Frequently asked
questions

Nee, dat hoeft niet, één keer bij ons geregistreerd is voldoende. Je belt of stuurt ons een mailtje of berichtje via LinkedIn, en dan praten we even bij.

Neen, wij bieden geen interimcontracten aan, als kandidaat kom je direct bij onze klant op de payroll.

Jazeker. Mensen coachen is onze passie. We starten graag een loopbaantraject met je op. Dat kan vrij snel gaan trouwens, en het is perfect normaal dat je je daarbij even laat omringen door een professional van KANJR. Je kan zowel mét als zonder VDAB loopbaancheques bij KANJR terecht.

Als je zelf vlot beschikbaar blijft, dan kan dit heel vlot gaan. Een telefoon na je eerste aanmelding, een online assessment, een diepte interview, het volgt allemaal snel op mekaar. 

De Coronaperiode, de toenemende krapte op de arbeidsmarkt en de stijgende verplaatsingskosten hebben ertoe geleid dat het merendeel van de kandidaten niet meer fysiek op kantoor bij ons langs komt. Op een bepaalde manier jammer, maar anderzijds wel een stuk efficiënter.

Onze specialisatie was lange tijd sales (buitendienstfuncties) en dat is nog zo.  Ondertussen zijn onze activiteiten uitgebreid met binnendienst-, marketing-, HR- en managementfuncties.

Wij hebben steeds toffe vacatures in ons aanbod, en we denken ook met de kandidaat mee. We geven je open en eerlijke feedback, houden niet van rond de pot draaien. Voelen we dat je het zelf niet zo goed weet, ook dan kunnen wij je op weg helpen.

Dat zou nogal hautain zijn om neer te pennen. We respecteren onze collegae, maar kunnen wél meegeven dat het onze ambitie is om bij de beste kantoren uit de regio te horen.

Als het over buitendienstfuncties gaat (sales dus) staat daar geen regionale beperking op (van lokaal tot internationaal met andere woorden).  Als het over binnendienstfuncties gaat dan is dat beperkt tot West- en Oost-Vlaanderen (behoudens uitzondering).

De meeste bedrijven die beroep doen op kantoren als KANJR om hun vacatures in te vullen, willen niet al hun eieren in één mand leggen. Dan hebben wij met dit bedrijf géén exclusiviteit en kunnen we om die reden ook de naam van het bedrijf niet gebruiken in onze vacatures. Als we wél de naam van het bedrijf vermelden, dan is KANJR als enig kantoor met die vacature aan de slag.

Absoluut, wij belonen aanbrengers van kandidaten die bij onze klant aan de slag kunnen, met een waardebon van € 500,-

Ook hier hebben wij een oplossing voor in huis. Solliciteren is op zich een fulltime job, wordt wel eens gezegd. Wij kunnen voor jou het proces opvolgen en specifiek op jouw maat de vacaturemarkt screenen en opvolgen. En jou op die manier richting je nieuwe droomjob loodsen.

Wij zijn inderdaad niet de enige partij die dit aanbiedt. Maar we durven stellen dat we daar wel heel goed in zijn, om niet te zeggen dat we bij de beste op de markt horen. De referenties spreken boekdelen, heel veel van onze coachees komen trouwens ook via doorverwijzing van mensen die al eerder bij ons langs kwamen.

Als erkend selectiekantoor zijn we niet alleen wettelijk gebonden om discretie te hanteren, het hoort gewoon ook bij de integriteit waarvoor wij staan. Net zoals advocaten of dokters zwijgplicht hebben, geldt dit ook voor ons. Laat niets je dus tegenhouden om bij ons aan te kloppen.