Ik zoek een   

Ik zoek een KANJR

Geen blabla maar boemboem

Als selectiekantoor werken wij op bedienden- en kaderfuncties

In de privésector zijn dat functies waarbij de commerciële en communicatieve skills van de kandidaat als key worden gezien. 

Voor external sales sourcen we over geheel België, voor binnendienstfuncties is dat beperkt tot West- en Oost-Vlaanderen. 

In de non- en social profit zijn dat bediendenfuncties allerlei en is onze actieradius West- en Oost-Vlaanderen.

Onze formules

Voor elk wat wils!

Exclusief

Bij ons kan je kiezen voor een exclusieve samenwerking. 
Dit houdt in dat wij voor bepaalde tijd dedicated op jouw vacature actief zijn.  

Alle kandidaten worden tegen het licht van jouw vacature gehouden enerzijds, anderzijds zullen wij ook direct search acties uitvoeren, en dit opnieuw, en opnieuw, 
tot we de juiste kandidaat te pakken hebben.

Niet exclusief

Je wilt je liever niet ‘gebonden’ voelen en niet al je appelen in één mand leggen?

Perfect, zolang je niet jan en alleman met jouw vacature laat uitpakken, kunnen we ook in een no-cure-no-pay formule samenwerken. 

Betalen doe je dan enkel zodra je onze kandidaat effectief contracteert.

HRM-as-a-Service

Wat als je nu een partner zou vinden die niet alleen de juiste mensen voor je vindt, maar er ook is om je mensen tevreden te houden? 

Werving, selectie en coaching in 1 model, omringd door professioneel HR advies en begeleiding op alle domeinen: dat is precies wat we met ons HaaS-model introduceren. 

Je betaalt hiervoor een vaste prijs per maand, all-in. Geen selectiefees meer, een voor de arbeidsmarkt uniek samenwerkingsmodel. Je weet op voorhand wat het je op jaarbasis kost en kan dus perfect budgetteren. 

Alle selecties voor bedienden zijn inbegrepen, we voorzien een maandelijkse tot wekelijkse aanwezigheid op het bedrijf, maar coachen ook remote (flexibel qua ruimte en tijd).

Enkele
getuigenissen

Over mijn samenwerking met Marlies van Kanjr kan ik enkel maar positief zijn. Vanaf het eerste contact, was er een klik. Marlies is een jong ingestelde, gedreven dame, die alles op een heel sociaal leuke manier aanpakt. Het moet niet altijd even serieus zijn; een plezante conversatie kan er altijd bij. Ook over de professionaliteit ben ik uiterst positief. Kanjr stelt geen kandidaten voor waarin ze zelf niet geloven. Als er geen kandidaten zijn, wordt dit ook eerlijk meegedeeld en worden er geen kandidaten voorgesteld die eigenlijk toch niet in aanmerking zouden komen. Er is altijd ruimte tot gesprek.

Met Kanjr is er een vertrouwensrelatie!


Copaco – Kanjr van een werkgever

Samenwerken met Kanjr betekende voor mij een grote meerwaarde in mijn zoektocht naar een sales-profiel.
Hun specialisatie hierin werpt hun vruchten af. Ze weten hoe ze dit moeten aanpakken en hebben een goed gevoel wie kan passen bij ons.

Zijn bereid om te luisteren en bij te sturen tijdens het proces.


Marisan – Kanjr van een werkgever

De screening en het intakegesprek van de kandidaten gebeurt grondiger dan bij andere selectiekantoren. De resultaten van de salestest geven ook een zeer correcte weergave van de persoonlijkheid en sales skills van de kandidaat.

Hierdoor zijn er geen ongewenste verrassingen tijdens het eerste gesprek. Al meermaals maakte KANJR bij ons de juiste match.


Pieter Taillieu - Vandendorpe Heavy Handling

Bij KANJR kan je
ook terecht voor

HRM-as-a-Service

Onze unieke all-in-one formule: werving en selectie en coaching aan een vast tarief. Vraag snel om meer info!

Loopbaanoriëntatie

Naast werving en selectie, voelen wij ons ook in ons sas op het vlak van loopbaanbegeleiding.