gidst je
naar je nieuwe uitdaging 

Ik ben een KANJR

Welke vacatures vind je bij KANJR?

De aantrekkelijkste jobs vind je bij KANJR

In de privésector zitten de klanten van KANJR verspreid over heel Vlaanderen. We hebben external sales functies over alle regio’s, binnendienstfuncties zijn er in West- en Oost-Vlaanderen. Onze focus ligt op jobs waarbij commerciële en communicatieve skills key zijn voor het slagen in de job.

In de non- en social profitsector kan je bij KANJR terecht voor bediendenfuncties allerlei, binnen de regio West- en Oost-Vlaanderen.

Hoe werkt KANJR?

Altijd kort op de bal

KANJR is een selectiekantoor, geen interimkantoor. Na onze bemiddeling kom je dus rechtstreeks op de loonlijst van onze klant te staan. 

Zowel voor onze klant als voor jou is het zaak om een ‘perfect match’ te realiseren. Onze selectie start al vanaf het eerste contact dat wij met je hebben. 

Uiteraard doorlopen we samen alle logische stappen, waarbij we willen weten wie je bent, waar je talenten liggen, waar je energie van krijgt, waar en waarbij je op je best functioneert. 

Let wel, dat hoeft geen massa’s tijd van je te nemen, want de voortgang bepaal jij zelf: hoe vlotter en sneller jij handelt, hoe sneller we je kunnen gidsen richting je droomjob.

Schrijf je in

"*" indicates required fields

Max. file size: 2 MB.
Geen titel*

Enkele
getuigenissen

Kanjr wist als geen ander mijn profiel te matchen met de juiste job. Uit het grote aanbod wisten zij niet alleen de perfecte job inhoud toe te wijzen, maar ook de bedrijfscultuur waar ik in terecht kwam, past helemaal bij mijn waarden en normen.
Kortom vonden zij mijn droomjob en dat in een mum van tijd!
Daarbovenop kwamen ze extra verrassend uit de hoek, wanneer ze me in de watten legden met een fantastisch geschenk. Ik kan hen alvast niet genoeg bedanken voor de mooie samenwerking.


Robin – Tevreden Kanjr

Het leuke aan Kanjr Is dat ze echt hebben geluisterd, gevoeld en ingeschat wie ik ben, wat ik zoek en waar ik kan passen.
Ze maakten niet enkel de juiste match voor mij qua sector (iets waar ik zelf nooit was opgekomen) en leidinggevende maar ook qua bedrijfscultuur.
Een vlotte communicatie, een goeie briefing met nadien ook een correcte opvolging. Meer moet dat niet zijn!


David – Tevreden Kanjr

J’ai fortement apprécié le professionnalisme de chaque individu. Ils ont une grande capacité à percevoir les qualités et la maturité des demandeurs d’emploi.

Dans tous les autres bureaux sans exception, je n’ai absolument pas bénéficié du même niveau .

Il est courant d’avoir des personnes plus jeunes dans d’autres bureaux, ce qui représente un certain enthousiasme qui aboutit très vite contre un mur.

Je remercie votre organisation pour le bon travail constant et régulier à la fois professionnel et familial. Le petit message avant le RDV m’a vraiment donné un boost.


Josué - Tevreden Kanjr

Bij KANJR kan je
ook terecht voor

Loopbaanoriëntatie

Naast werving en selectie, voelen wij ons ook in ons sas op het vlak van loopbaanbegeleiding.