Vind de juiste job

Ben jij een twintiger, en nog zoekend naar de job die écht bij je past?

Dan kunnen wij je helpen. Jonge mensen coachen, dat is onze passie, we doen dat écht graag.

En hoe sneller jij weet waar je talenten en je passie zitten, des te sneller je gelukkig zal zijn in je job.

Elk traject dat we opzetten is maatwerk. Want elke case is anders en enkel met een persoonlijke approach ben jij geholpen.

Boek hier met een gerust hart je eerste sessie. Succes gegarandeerd!

Herken jij jezelf in een van deze situaties?

  • Je zit in je eerste job maar die valt tegen… Tegelijk weet je niet wat dan wel een goeie job zou zijn voor je
  • Je bent (bijna) afgestudeerd maar weet niet wat voor jou een juiste job zou zijn
  • Je werkt nog niet heel erg lang en twijfelt om weer te gaan studeren
  • Je hebt moeite met interne communicatie bij je werkgever
  • De organisatie waar je werkt is op zich OK maar je wil er graag iets anders gaan doen (maar durft geen stappen te zetten)
  • Je wil het over een totaal andere boeg gooien (iets helemaal anders gaan doen)
  • Je wil je talenten ontdekken (Wat kan ik nog?)

Onze aanpak

Onze begeleiding gebeurt altijd in een één op één benadering. Dat kan best bij ons op kantoor (en gebeurt discreet).

We onderscheiden volgende fases, die we telkens in een aparte sessie opzetten:

Sessie 1 : 1.5u

Ontdekken
Tijdens deze sessie exploreren we wat jou drijft, waar jouw talenten zitten, wat jou energie geeft. Je krijgt vooraf over de mail al informatie die je direct op weg zal zetten.

Sessie 2 : 1.5u

Bevrijden
Tijdens deze sessie bepalen we doelen en komen we dus in actie; je leert loslaten waar je aan vast zit.

Sessie 3 : 1.5u – kan ook online

Veroveren
In deze sessie kijken we samen vooruit naar de arbeids- en vacaturemarkt, naar je cv (en brief), bereiden we je voor op sollicitatiegesprekken en bespreken we eventueel het jou aangeboden arbeidscontract en loonvoorstel. Ook bij verandering van functie bij je werkgever zijn wij je adviserende coach.

Tarieven

In dit tarief is inbegrepen: BTW, voorbereiding, sessies en werkboek.
Niet inbegrepen: persoonlijkheidsprofieltesten

Voor studenten: € 105,- per sessie (per bijkomend kwartier +  €15,-) 

Voor werkenden: € 135,- per sessie (per bijkomend kwartier + €20,-)

Komt dit voor jou als ‘veel geld’ binnen? Bekijk het dan eens zo: wat kost je een avondje uit, een avondfeest bij een huwelijk, een lekker etentje met 2, een wellness, etc…? Wel, als je bij mij langskomt, investeer je in je carrière en in je levenskwaliteit. En is er nog iets méér waardevol dan dat?

Indien je ervoor in aanmerking komt (je moet o.a. minstens 7 jaar gewerkt hebben) kunnen we ook met loopbaancheques van de VDAB werken. Meld je gerust aan voor meer informatie hieromtrent.

Indien wij via ons selectiekantoor je droomjob vinden, dan krijg je alles terugbetaald 😁

Wie ben ik?

Ik ben Lieve (°1967) en ik heb een rijke werkervaring in de privé (banksector), in het onderwijs en in de non-profit (zorgsector). Ik switchte van carrière na een loopbaanbegeleiding, waardoor ik dermate geboeid raakte dat ik later zelf ook professionele jobcoach werd.

Zowel vanuit mijn huidige part-time job als vanuit ons gezin (3 zonen die ondertussen het huis uit zijn) weet ik beter dan ooit dat jonge mensen in het werkveld begeleiden helemaal mijn dada is.

Ik heb aan de lijve ondervonden dat je pas kan groeien als je op de juiste plek zit. Tijdens mijn laatste job heb ik vooral mijn talent ingezet om mensen aan te sturen. Ik geloof sterk in talentontwikkeling en dit is al jaren de rode draad doorheen mijn professionele loopbaan. Het geeft mij uiterste voldoening om mensen te begeleiden en te zien groeien.

Frequently asked
questions

Neen, dat hoeft niet. Wil je enkel ontdekken, en voor de rest zelf je richting bepalen, dan is dat voor ons prima. Wil je enkel veroveren, omdat je al ontdekt hebt en ook bevrijd bent, ook dat kan. Alleen kan Bevrijden niet zonder eerst de sessie Ontdekken te hebben genoten.

Als je het mijn man vraagt, dan zou hij zeggen, al zolang als ik je ken (33 jaar). In mijn jobs heb ik altijd jonge mensen gecoacht, maar als zelfstandige activiteit doe ik dit sinds 6 jaar. Met Coachee.be verzorgen zowel mijn man als ikzelf ook klassieke loonbaanbegeleidingstrajecten.
 
De voorbije jaren passeerden honderden mensen al bij me. Uit ervaring weet ik dus dat we bijna altijd het verschil kunnen maken. Let wel, je moet zélf wel bereid zijn om in de actie te gaan. Want als het niet ‘met je volle gedacht’ is, kom je beter niet af.

Uiteraard kan dat. En misschien kan je wel beroep doen op de VDAB loopbaancheque. Via www.coachee.be verzorgen we al langer loonbaanbegeleidingstrajecten voor jong en oud, dus meld je gerust aan via de website.